Thuis

Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd.

 

Wij zijn een professionele productie & het verkopen voor de elementen van de vervangingsfilter en de huisvesting van de roestvrij staalfilter. Wij verlenen OEM de aanpassingsdienst om aan de eisen van verschillende klanten te voldoen, om de verschillende grootteaanpassing voor filterelementen, de huisvesting van de patroonfilter, en de huisvesting van de zakfilter goed te keuren. Wij hebben meer dan de landen van honderden, Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Zuidoostenamerika, Noord-Amerika, enz. uitgevoerd. Onze technologie en dienst zijn universeel erkend door de cliënten.


Behalve van de het Waterreiniging van Guangzhou Lvvyuan het Materiaalco., Ltd. Wij hebben een ander firmanaam van de het Zeewaterontzilting van Guangzhou Kangyang het Materiaalco., Ltd. Onze ingenieurs kunnen allerlei het materiaalbehandeling van de waterreiniging, projectontwerp, productie, verklaring, opleiding, het testen en de begeleiding voor de naverkoop behandelen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Lvyuan

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 200000-500000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Van de het Waterreiniging van Guangzhoulvyuan het Materiaalco., Ltd is één van de professionele fabrikant van de filtratieproductie. Ons bedrijf wordt gevestigd in 2009, dichtbij de Tak van de Parelrivier. Wij hebben tot 10 jaar ervarings voor de uitvoer en binnenlands, en professionele technische vaardigheden, en systematisch kwaliteitsbeheersysteem.

bedrijfsdiensten

Onze dienst

 

1, OEM de dienst
Wij kunnen OEM de dienst steunen om aan uw filtratievereiste te voldoen.

 

2, Ondersteunend Systeem
Het systeem bestaat uit eisensystemen, technische ondersteuningsysteem, onderzoekssysteem en het opdracht geven tot na systeem. Het systeem zal de naverkoopdienst in volledige waaier verlenen.

 

3, Vrije Opleiding
Wij verstrekken vrije opleiding aan elk van onze cliënten en verdelers. De opleiding zal u ruime kennis van ons product geven, en zal het voor uw werk gemakkelijk maken.

 

4, Vrij Opslaggebied
Wij verstrekken vrij opslaggebied aan onze cliënt, om mengelingslading purposes.ur Resp te bereiken

Bedrijfteam

De Lvyuanaanbiedingen sinterden poreuze plastic producten, roestvrij staalfilters, titaniumfilters, de filters van het koolstofblok van diverse vormen en grootte. Wij verstrekken aangepaste gesinterde poreuze media oplossingen per klantenspecificaties voor materialen, afmetingen, poriegrootte en nietig volume.

 

Deze gesinterde poreuze producten zijn met eigenschappen van anticorrosieve, temperatuurweerstand, chemische compatibilty, uitzonderlijke robuustheid, geen deeltjesversie, en poriegrootte van 0,1 tot 200 micron enz. Op dit ogenblik is het gesinterde poreuze plastiek, roestvrij staal, titanium, geactiveerde koolstofproducten wijd gebruikt in het luchten & sparging, het luchten, doorstroming, verspreiding, barrièrebescherming, filtratie, het dempen, het dempen, het tot zwijgen brengen, het akoestische bevochtigen, absorptie & adsorptie, en wicking toepassingen en meer.

CONTACT

Adres: 3F Ming Bo Tang Building, Dukou-Road, Xinzao-Stad, Panyu-District, Guangzhou, Guangdong, China